Posedlosti francouzských králů - Roméges, Henri de (Brána, 2014)
Kniha se hemží neodolatelnými popisy scén, v nichž se láska snoubí s cynismem, rafinovanost se špinavostí, směšnost s tragikou. Ve srovnání s líčením těchto sexuálních nevázaností nám budou naši současní vládnoucí činitelé se všemi svými výstřelky připadat jako nevinná školní dítka!