Neobyčejné tvoření s dětmi - Kalaidzidu, Ellen (Šikovné ruce, 2014)
Autorka v knize představuje nové produkty, které se v poslední době objevily na našem trhu a mnohdy si s nimi lidé nevědí rady, např. křišťálový gel, perlen pen, fazetkový lak, modelovací krém, gel ostrohran a další. Kniha je vhodná zejména pro školní a předškolní děti. Stane se také užitečným pomocníkem rodičů, učitelů výtvarných výchov, vychovatelů a lektorů výtvarných kurzů.