Honba za pokladem - Gellersen, Ruth, 1975- (Příběhy ze sedla, 2014)
V jízdárně U růžového koně pořádají honbu za pokladem, a k tomu ještě na koních to si nemohou nechat Ema, Verča a Lenka v žádném případě ujít. Většinou se ale této soutěže nezúčastňují poníci. A tak Pepé, Sindy a Ferda musí dokázat, že mohou soutěžit i s velkými koňmi V edici Příběhy ze sedla vychází další povídání o třech holkách a jejich zvířecích kamarádech.