Chalupáři stříbrného plátna : výlety k chatám a chalupám slavných českých herců - Laudin, Radek, 1969- (Čas, 2014)
Chataření a chalupaření je fenoménem, který ve druhé polovině dvacátého století zasáhl téměř celou městskou populaci u nás. Slavní herci té doby nejsou výjimkou.