Sama sebou - Jones, Lisa Renee (Ikar, 2014)
Fascinovaná temnými erotickými fantaziemi z deníku, který náhodou objevila, lapená mezi dvěma muži, které při pátrání po jeho autorce potkala, přibližuje se Sara krok za krokem k odpovědi na otázku, co se s Rebekou stalo. Zároveň si pomalu začíná uvědomovat, že její nový život je sice o poznání zajímavější než poklidná kariéra učitelky, kterou byla předtím, než přijala nabídku galeristy Marka a podvolila se charismatickému umělci Chrisovi, ale že je také o poznání nebezpečnější a že se až příliš začíná podobat příběhu Rebeccy.