Bytové doplňky. háčkované & pletené - Dovcová, Jaroslava (Butik nápadů, 2014)
Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování - klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Budete moct vybírat z pestré palety nápaditých doplňků do ložnice, obývacího nebo dětského pokoje, kuchyně i na terasu a do zahrady. A doladíte si tak interiér i okolí svého bytu například vlastnoručně vyrobeným slunečníkem, ubrusem, přehozem či záclonou nebo třeba originální dekorativní mandalou.