Originální dárky : háčkované a pletené - Dovcová, Jaroslava (Butik nápadů, 2014)
Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování - klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Najdete v ní tipy na téměř třicítku originálních hraček, šperků, drobných dekorací, galanterních i oděvních doplňků, jimiž jistě potěšíte své blízké.