Radši nekoukat - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2014)
Kniha fejetonů o lásce, vztazích, nemocech, běžném životě a třeba i bulváru. Ve své knize jich Ivanka Devátá shromáždila více než šedesát. Navíc tu nechává promlouvat i věci samy, takže se dozvíte, co si myslí rohožka, klobouk, váza či kapesník. A že u toho nebude chybět humor, tím si můžete být jisti!