Nůžky, papír, lepidlo : 27 hezkých modelů z papíru, jednoduše vystřižených a složených - Leech, Christine (Snadné ruční práce, 2014)
Papír je levný a běžně dostupný - je nejuniverzálnější materiál ve výbavě domácích kutilů. V této knížce vám představujeme 27 originálních tvůrčích nápadů na vytvoření půvabných věcí z papíru. Některé modely jsou jednoduše vystřiženy podle šablony, jiné jsou sestrojeny a slepeny, na některé poněkud pokročilejší modely jsou použity zvláštní techniky. Vše se však dá snadno vyrobit podle jasných pokynů metodou krok za krokem. Tato knížka je jednou z řady publikací, jejichž nápady jsou jednoduché, nové, kreativní a cenově dostupné, a je určena především pro ty, kteří si chtějí vyrobit nějakou maličkost sami, bez ohledu na stupeň své zručnosti.