Kreativní bižuterie z korálků / z anglického originálu přeložila Květa Palowská - Buzaglo, Sigal (Ikar, 2014)
Různorodé materiály a povrchy korálků, jejich tvary a barvy mohou každého inspirovat k vytváření originálních módních doplňků - náramků, náhrdelníků a náušnic. Kniha nabízí začátečníkům i zručným tvůrcům více než 40 návrhů na zhotovení bižuterie pro rozličné příležitosti. Přehled potřeb, postup krok za krokem, detailní fotografie jednotlivých kroků a výsledného výrobku umožňují sestavit bižuterii - přesně podle knihy nebo podle své fantazie - na profesionální úrovni.