Vynálezce Alva - Smolíková, Klára, 1974- (Edice České televize, 2014)
Je libo raketobrusle, přenášedlo, létající samočistící maxibubliny nebo robota, který za vás uklidí zahradu? Alva si ví rady se vším. S tímto vynálezcem se rozhodně nudit nebudete!