Náušnice pro každého - Hátleová, Karla, 1974- (Šikovné ruce, 2014)
Náušnice vyrobené ze zajímavých materiálů s vtipem a nápadem. Pokud máte chuť nosit v ouškách opravdový originál, vyrobte si náušnice sami. Materiály dnes snadno nakoupíte v obchodech výtvarných potřeb, nebo třeba v galanteriích a mnohdy je zkrátka najdete všude kolem sebe. Nápady najdete v této knize. Vy pak budete potřebovat už jen chuť tvořit