Prázdniny Billa Madlafouska - Laňka, David, 1974- (No Limits, 2014)
Třetí pokračování úspěšných příběhů oblíbeného dětského hrdiny. Tam, kde skončil druhý díl - Průšvihy Billa Madlafouska, tam třetí díl příběhů oblíbeného dětského hrdiny začíná. Bill a jeho přátelé Bůček, Bedna a Madla se probouzejí do začátku prázdnin, do toho nekonečného prostoru pro všechno, co chtějí dělat, ale na co kvůli škole a učení neměli čas. Mohou spát, do kdy chtějí. Nemají žádné povinnosti (pokud v to nepočítáme mytí nádobí a skládání ponožek). Mají nekonečně času na hraní. Jedno ale se tu však najde - nemohou být celé prázdniny spolu. Na Billa čekají dvě veliké prázdninové zkoušky. Poprvé v životě jede na tábor. Poprvé v životě je pryč od své rodiny a pranic se mu to nelíbí. Musí se sžít s dětmi, které nezná, musí čelit útoku jedné hezké holky a odolat, protože má přece Madlu! Když se pak vrátí z tábora domů, čeká ho druhá zkouška. Madla si totiž s ním a jeho sestřičkou KJ chce neustále hrát na rodinu. Třetí díl příběhů Billa Madlafouska se nese ve stejně rozverném duchu jako předchozí knihy. Humorné příhody jsou prosluněné bezstarostností léta a zavedou hrdiny do situací, které od nich budou vyžadovat rozhodnost, důvtip a přemýšlení. Což jim ale neděůlá žádný problém, protože když je vám deset a chystáte se do páté třídy, tak už přece víte, o čem život je?