Líbejte mě : román - Pancol, Katherine, 1949- (Jota, 2014)
Je to román o touhách a toužení: o touze po muži, po ženě, po městě; o nostalgické touze oživit minulost, hrát, vlastnit, oddat se, poučit se. Je to příběh bláznivé touhy vzít svůj život do hrsti a rozhodit ho před sebe jako kostky.