Otazníky kolem původu člověka : stály u našich počátků genové manipulace mimozemšťanů? - Hausdorf, Hartwig, 1955- (? záhady, 2014)
Genové bádání sice dosáhlo při luštění lidské DNA nemalého pokroku, řada genových sekvencí však i nadále zůstává pro vědu hádankou. Jakému účelu slouží? Vymyká se jejich existence lidské logice? Či jinak řečeno: Nenesou stopy mimozemských zásahů? Autor na základě nových senzačních faktů a nálezů ukazuje, že evoluce neprobíhala tak, jak se nás snaží antropologové a paleontologové přesvědčit. Dramatické únosy svědčí spíš o tom, že mimozemské civilizace manipulují s lidskou genovou výbavou a dodnes trvale ovlivňují náš genofond. Avšak jaký cíl takové zásahy mají? Hartwig Hausdorf dospívá k naprosto novému závěru, nad nímž se tají dech