Vánoční hvězdy (Vysočina (Akcent, 2014)
Štěstí přilétá nečekaně a stejně tak také mizí. Kdo ho zachytí, jako by zachytil několik sněžných hvězdiček, které se v rukou rozplynou a zanechají nám kapičky vzpomínek. Knížka je o štěstí, naději, soucitu a lásce, jak je zachytili oblíbení autoři první poloviny minulého století.