Vaříme s Láďou Hruškou : levně a chutně - Hruška, Ladislav (Ikar :, 2014)
Populární potravinový inspektor a reportér TV NOVA Láďa Hruška vstoupil do povědomí českých diváků také jako kuchař a dokázal, že vařit se dá levně a přitom chutně. Sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších dobrot doslova za pár korun