Nové příběhy domů slavných - Kovaříková, Blanka, 1961- (Brána, 2014)
V Nových příbězích se vydáme na místa spojená s celou plejádou známých osobností - namátkou jmenujme Andulu Sedláčkovou, Natašu Gollovou, R. A. Dvorského, Jiřího Sováka, Stanislava Fišera, Fan Vavřincovou, Karolínu Slunéčkovou, Michala Tučného nebo Jitku Molavcovou. Nahlédnete přitom do jejich soukromí jinak, než jste zvyklí. Kromě pražských domů v knížce najdete i několik výletů za osobnostmi do Jevan, Kerska či Kytlice. Příběhy opět doprovází mnoho autentických fotografií.