Kůstek. - Smith, Jeff, 1960- (Světové komiksy česky, 2014)
Zuří válka. Krysáci v obrovském počtu útočí na hradby města a obránci z posledních sil vzdorují. Bratranci Kůstkovi, Trnka a babča Ben se snaží ubránit území... jenže zároveň musí zabránit návratu Pána Kobylek, který je s každou minutou silnější. Šance je jediná. Trnka musí najít tajemnou a dávno ztracenou Korunu z rohů. Musí se vydat na dobrodružnou výpravu přímo na posvátné území draků a získat magický artefakt, který může všechny zachránit... nebo zničit