Pozor, lékař! : návštěva lékaře může vést ke smrti - Neumann, Bernd, 1957- (Zdraví, 2014)
Lékaři a nemocnice na celém světě jsou v současné době odpovědni za obnovený výskyt mnoha nebezpečných nemocí. Miliony lidí strádají nežádoucími vedlejšími účinky předepsaných léků - jen v Německu umírá na tyto efekty 57 tisíc osob ročně. Šance zemřít na vedlejší účinky léku je patnáckrát vyšší než smrt při autonehodě. A ve zdravotních zařízeních se lze nejsnadněji nakazit obtížně léčitelnými nemocemi. Největším byznysem je proměna zdravých v nemocné při tzv. preventivmích prohlídkách, další velký kšeft spočívá v "objevování" a "léčení" nových nemocí, a když chybí peníze, o to více se operuje. Diagnózy nemocí bývají často chybné. Nesprávná, a tudíž škodlivá je i následná "terapie"! Krevní tlak se přirozeně zvyšuje s věkem, není moudré jej okamžitě potlačovat. A léky proti cholesterolu? Další terapeutický mýtus, bez něj by tělo vůbec nefungovalo! Osteoporóza? Cukrovka? Rakovina? Chcete-li si zachránit život, přečtěte si tuto knihu!