Papírové květiny. 25 překrásných návrhů pro slavnostní příležitosti a zkrášlení interiéru / překlad Blanka Brabcová - Rudell, Jeffery (Ikar, 2015)
Pryskyřník, astra, cínie, chryzantéma, růže, sedmikráska, kala, lilie... Kniha přináší výběr 25 ručně zhotovených květin, které lze použít do vázy, k vizitkám, na výzdobu slavnostní tabule nebo jako originální dárek. Šablony ve skutečné velikosti a stovky fotografií zobrazujících postup práce krok za krokem usnadňují zhotovení okvětních plátků, stonků a listů a jejich sestavení. Vzhled květů můžete hravě měnit - jednoduše použijte různý materiál, jako například hedvábný, rýžový, pergamenový nebo ruční papír.