Jako blesk. - St. John, Lauren, 1966- (Albatros, 2015)
Casey a Storma čeká po Badmintonu a Kentucky třetí velký závod v řadě: Burghley. Pokud zvítězí, zapíše se jako nejmladší vítězka všech tří závodů do historie. V sázce je ale mnohem víc: její láska k Petrovi i přátelství s trenérkou Angelikou, bez které by Casey svých úspěchů nikdy nedosáhla. Obojí ohrožuje pohledný Kyle, "sen každé dívky", a zároveň jeden z nejlepších trenérů military v celé Anglii. Ale nic není, jak se zdá. Čemu dá nakonec Casey přednost? Starým přátelům, nebo slávě a životu v luxusu? Její rozhodnutí možná leckoho překvapí. Ve třetím pokračování oblíbené série z prostředí jezdeckých závodů tentokrát hraje hlavní roli umění odpouštět a schopnost uvědomit si, co je v životě opravdu důležité.