Pohodlné lži - Meyers, Randy Susan, 1952- (Ikar, 2014)
Jedno dítě, tři matky, dva otcové, nespočet lží a vynikající psychologický román. Když Tia zjistí, že je těhotná, její ženatý milenec Nathan románek ukončí s tím, že by se měla nechat dítě vzít. To však Tia odmítá. V hrůze, že by jí miminko neustále Nathana připomínalo, dá holčičku k adopci a malá Savannah se dostane do rodiny Petera a Caroline, která sice svou adoptivní dcerku miluje, ale taky jí velmi záleží na její kariéře.