Nejsem namalovaná! - Kopřivová, Alice (JOTA, 2015)
Jeden rok v životě zralé ženy. Blonďaté, ale schopné! Lehce přecitlivělé a velmi chaotické. Autorka nás provede dovolenou v Africe, abiturientským večírkem i každodenní realitou práce bankéřky. A protože je "tak trochu akční", jsme svědky toho, jak i z celkem běžného dne jde mávnutím ruky vytvořit bláznivou komedii.