Nejdražší dcera - Little, Elizabeth (Knižní klib, 2015)
Bývalá vymetačka večírků Jane Jenkinsová je chytrá, okouzlující . a má za sebou deset let ve vězení. Kdysi byla na vrcholu slávy jako společenská celebritka, ale pak ji odsoudili za vraždu matky, krásky z vyšší společnosti známé svou charitativní činností a bohatými manželi. Kvůli formálnímu pochybení policie se Janie dostala na svobodu. Utíká před médii a zároveň se snaží sledovat stopy, které, jak doufá, ji dovedou k matčinu vrahovi. Problém? Janie si není úplně jistá, jestli jím není ona sama.