Čtyřlístek a elixír neviditelnosti : obsahuje dva příběhy Čtyřlístku - Poborák, Jiří, 1942- (Čtyřlístek, 2015)
Reedice knížky, která poprvé vyšla v malém formátu v roce 1998. Publikace obsahuje dva příběhy: Elixír neviditelnosti, v němž se Čtyřlístek vydá do Anglie, aby vyřešil (a také se mu to podaří) záhadu hotelového strašidla, a Vodnickou historii, v níž se Čtyrlístek s pomocí vodníka vypořádá s pytláky, kteří plundrují místní rybník.