Deník rebelky. Moje šáhlý bábinky - McCombie, Karen, 1963- (Rockerka Sadie, 2015)
Ahóóój! Jmenuju se Sadie a moje trhlá rodinka je zase v kondici. Přijela babička Nonna, která ví všechno nejlíp a pořád nás všechny opravuje. Chrápe, navezla se mi do pokoje a co je nejhorší, vyzdobila si ho "po svém". Chystá se k nám i moje druhá babička. Mám nepříjemný tušení, že si ty dvě vjedou do vlasů. A jestli tě zajímá, jak se má moje trapný dvojče Sonny, tak se má dobře. S kapelou budou mít velkej koncert. Doufám, že ho ty jeho fanynky sežerou a bude od něj klid! 3. díl čtyřdílné série pro holky