Horror School. Podezřelý šprt. - Gilman, Charles (Horror school, 2015)
Nenechte se ošálit jeho přátelským úsměvem a vybraným chováním. Howard Mergler je ve skutečnosti šagaj - hmyzí monstrum z druhé strany, skrývající se v lidské podobě. Školu začnou zamořovat mouchy, švábi, vši a další odporný hmyz.