Na hradě Bradě - Smolíková, Klára, 1974- (Albatros, 2015)
Na hradě Bradě, v městečku Podbradí nebo okolních lesích se prohánějí Bertík a Bibi, děti barona Barnabáše a baronky Berty. Proskakují z jednoho komiksového políčka do druhého a zažívají veselé příhody v pohádkovém světě, kde na koštěti poletuje teta Čárová, ve věži straší prapraděda Budivoj, v kuchyni zašupšák a mezi stromy tančí meluzína. Oblíbený komiksový seriál vycházel v časopisu Sluníčko