Háčkované kabelky a doplňky - Modrová, Radka, 1988- (Výtvarné techniky, 2015)
Chcete být originální? Chcete překvapit své okolí? Naučte se háčkovat! Stačí jen šikovné ruce, trocha fantazie a tato kniha plná zajímavých a přitom jednoduchých nápadů. Naučíte se základním technikám klasického i tuniského háčkování, vyzkoušíte si je na několika zkušebních projektech a hned poté se můžete pustit do plesové kabelky, letní tašky či pletených podložek pod hrníčky. Vezměte tedy háček, namotejte přízi na prst a objevte pestrý svět háčkovaných kabelek a doplňků. Nudit se určitě nebudete.