Carova tajná dcera - Laam, Jennifer (Práh, 2015)
Ve svém strhujícím románovém debutu autorka splétá dohromady příběhy tří žen: Veroniky, Leny a Charlotty. Veronika je ctižádostivá historička žijící v současném Los Angeles, která potká záhadného muže, možného dědice ruského trůnu. Když se pustí do pátrání, kdo má na trůn skutečně nárok, na klikatých cestách milostného okouzlení a klamu ji začnou pronásledovat duchové její vlastní minulosti. Lena, služebná u carského ruského dvora z roku 1902, je oslovena zoufalou císařovnou Alexandrou. Po početí čtyř dcer je císařovna odhodlána zplodit syna a věří, že jí Lena pomůže. Charlottu, bývalou balerínu žijící za druhé světové války v okupované Paříži, nečekaně navštíví německý důstojník. Aby uchránila svého syna před nacisty, prchá z města, ale ještě předtím se dozví, že zájem důstojníka o její osobu pramení z jeho dlouholeté posedlosti osudem ruské monarchie. Poté, co Veroničino hledání pravého dědice trůnu začne být nebezpečné, se čtenář dozví, co tyto tři diametrálně odlišné ženy spojuje