Slepá kolej dějin - holocaust : tři osudy a jeden proces: pohled do zákulisí nacistického vyhlazovacího programu - Cílek, Roman, 1937- (Moba, 2015)
Tři osudy a jeden proces: pohled do zákulisí nacistických vyhlazovacích záměrů.