Konec snů. Poslední nezadaná - Bennett, Jules (Desire Duo, 2015)
Konec snů: Úspěšný hollywoodský plastický chirurg Noah Foster ví lépe než kdo jiný, jak bolí ztráta milované osoby a jak je těžké žít dál, když člověk přijde o své sny. Proto také nedokáže opustit svou půvabnou recepční Callii, když ji potká autonehoda, jež pohřbí její šanci na hereckou kariéru. Jedno si však Noah musí ujasnit: může být Calliiným lékařem, přítelem a zároveň milencem? Poslední nezadaná: Marnii vyhodili z práce a tentýž den se dozvěděla, že nejlepší kamarádky před ní měly deset let velké tajemství. Vztek se snažila utopit ve víně a zapomnění najít v nezávazném sexu s bývalým snoubencem kamarádky. Dosud Dylana považovala za nudného právníka, jenže pod konzervativním oblekem se schovával vášnivý milenec