Legenda o Žabákovi - Bass, Guy (Brio, 2015)
Nová série od autora úspěšné tetralogie o Filínu Fidlovi začíná příběhem Žabáka, který žije sám s pěstounkou na osamělém ostrově daleko od všeho. Je přesvědčený, že se narodil jako princ. Jednoho dne se vydá na dobrodružnou pouť na konec světa, aby tam jako právoplatný vládce nastoupil na trůn..