Nahý baron - MacKenzie, Sally (Ikar, 2011)
Nový příběh z volné série historických romancí Sally MacKenziové ani tentokrát nepostrádá humor, napětí ani svůdnou erotiku. Lady Grace Belmontová tráví svou první a poslední sezónu v Londýně před tím, než uzavře sňatek z rozumu. Okouzlující baron Dawson s ní ale má jiné plány. Neví ale, že naplnění jeho touhy stojí v cestě dávná rodinná křivda...