Padrino Krejčíř - Afričan - Kmenta, Jaroslav, 1969- (JKM - Jaroslav Kmenta, 2014)
Kniha přináší dosud neznámá fakta ze zákulisí života Krejčíře, který utekl z České republiky, aby se vyhnul vězení za miliardové podvody a přípravu vraždy. Děj se odehrává v Jihoafrické republice, kde Krejčíř žije od roku 2007. Od té doby došlo v JAR v Krejčířově okolí ke dvanácti vraždám.