Origami květiny : 23 nádherných květů z papíru - Oprea, Anca (Ikar, 2015)
Rádi se věnujete orientálnímu umění origami? Přidejte si do své sbírky nesčetných skládanek také 23 typů překrásných květin - lilii, růži, lotosový květ, plamének, sasanku, tulipán, gerberu nebo cesmínu, složené z jediného kousku barevného papíru. Nejdříve se naučíte základní sklady a techniky při použití čtvercového a obdélníkového papíru a pak můžete začít skládat překrásné květiny jako dárek nebo do interiéru...