Kárová dáma - Zmátlíková, Šárka (Grada Publishing, 2015)
Miluje rychlá kola, má rada tequilu a nedokáže se zamilovat. Žije svojí prací, relaxuje při běhu či příležitostném sexu. Dvě slova. Nezávislá právnička. Potom ale přijde ON. Muž, kterého by bylo škoda nechat odejít, a tak Klára chtě nechtě okusí i rodinný život. A světe, div se, je víc než spokojená. Nic ale netrvá věcně. Osud karty zamíchá a do hry vstoupí nevítaný host i nehoda. Nebo náhoda? Klára se probere v nemocnici a nemůže si vzpomenout, co se předešlého dne odehrálo. Paměť se vrací, zatímco pohádka manželství je pomalu pryč. Klára je připravená udělat cokoliv, aby vrátila svůj život do starých kolejí. To ale není vůbec jednoduché, a tak začíná riskovat. Zvládne rozházené karty svého života znovu správně poskládat?