Nečekaná touha - McHugh, Gail (Ikar, 2015)
Emily Cooperová je připravená všechno riskovat kvůli tomu, aby byla s mužem, který pronásleduje její myšlenky i sny od prvního osudného dne, kdy se potkali. Zbývá jí jen držet se naděje, že ji Gavin Blake stále chce. Gavin, který si hojí raněné srdce, se stáhl ze společnosti a uzavřel se do sebezničujícího, utlumujícího světa. Ačkoli Emily není zvyklá být ve vztahu silnější z obou osobností, musí teď najít odvahu a sebedůvěru, aby za jejich lásku bojovala a přivedla Gavina zpátky - i kdyby se přitom ztratila ve vše pohlcující, vzrušující vášni. Pokračování úspěšné knihy Nečekané setkání od bestsellerové autorky New York Times.