Hříchy darebáka - Randol, Anna (Baronet, 2014)
Když Olivia Swiftová před deseti lety zradila Claytona Campbella, myslela, že už ho nikdy neuvidí. Teď jsou však nuceni spolupracovat, rozluštit záhadnou šifru a odhalit výboje dávno zapomenuté sítě ruských špionů. Olivia Claytona bezesporu přitahuje, ale může jí v nebezpečí svěřit svůj život? V novém napínavém románu Anny Randol se opět snoubí vášnivá milostná romance s dobrodružstvím a nechybí ani humor