Pečeme a zdobíme dorty : jak na to : více než 300 rad, technik a výrobních tajemství - Deacon, Carol (Jak na to, 2016)
Máte dojem, že by to chtělo při pečení dortů něco nového, nápaditého, co by z vašich výtvorů udělalo obdivované originály? Kniha vám poradí spoustu praktických řešení a překrásných sladkých dekorací. A co je nejlepší? Jejich výroba je až překvapivě snadná a levná