Ledové království. pohádkový román - Nathan, Sarah (Disney. Ledové království, 2015)
Připrav se na mrazivý závan ledového vichru z hlubokých severských fjordů, zasněžených hor a nekonečných moří - zakletých do věčného ledu mocným kouzlem královny Elsy. U bran Arendellského království na tebe čeká princezna Anna. Vydej se s ní, se statečným mládencem Kristoffem, sobem Svenem a sněhulákem Olafem na nebezpečnou cestu, na které se dozvíš, zda opravdová láska překoná věčnou zimu. V této knížce najdeš oblíbenou pohádku ve formě románu. Je pro všechny, kteří milují dlouhé, poutavé příběhy, rádi a dobře čtou nebo poslouchají delší pohádky.