Podvržený osud - Harries, Anne (Zlatá kolekce, 2016)
Olivie Roade Burtonová se rozhodne vrátit po nepříjemném skandálu do společnosti. Pomůže jí k tomu její sestra Beatrice, která se provdala za lorda Ravensdena a pozvala Olivii na sezónu do Bathu. Už cestou Olivie potkává neobyčejně přitažlivého Jacka Denninga, který se právě vrátil z anglo-francouzské války. Co se však skrývá v jeho očích za temné tajemství?