Hrdina : hurikán - Shotz, Jennifer Li (CPress, 2018)
Další dobrodružství labradora Hrdiny a jeho páníčka Bena. Pro starší děti. Když na městečko Gulfport udeří nebezpečný hurikán a Jakub se svým štěnětem Skautem se ztratí, zdá se, že labrador Hrdina, bývalý policejní pes, je tím jediným, kdo je dokáže vystopovat. Hrdina spolu se svým páníčkem Benem a jeho přítelem Adamem vyrážejí kamarádům na pomoc a společně se vydávají do lesů za městem. Záhy se však ukáže, že pátrání je nad jejich síly. Zubožení a vyčerpaní se ocitají v neznámých končinách a musí zde přečkat řádění živlů. Nakladatelská anotace.