Harry Potter : cesta dějinami čar a kouzel - Stupková, Kateřina (Albatros, 2018)
Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů shromážděných na výstavě Harry Potter: A History of Magic v Britské knihovně. Čekají vás učební osnovy Bradavické školy čar a kouzel od bylinkářství až po obranu proti černé magii, tisíce let pozoruhodné kouzelnické historie i magické předměty, mezi nimiž jsou doposud nezveřejněné materiály J. K. Rowlingové.