Ztracené dcery - Ellis, Joy (Euromedia, 2019)
Pokračování napínavé kriminální série z anglického Lincolnshire se seržantkou Evansovou a inspektorem Jackmanem v roli hlavních vyšetřovatelů. Na večírek odejdou dvě dívky - jedna se najde zdrogovaná a polomrtvá, druhou prý kdosi z párty odvlekl. Mezitím je na opuštěné pláži nalezeno tělo další dívky. Nesouvisí to vše se zmizením holčičky před téměř deseti lety, případem, který nebyl nikdy objasněn? Detektivové Rowan Jackman a Marie Evansová během pátrání narazí nejen na nelegální klub, který řídí podezřelá skupina lidí, a chátrající bývalé sanatorium Windrush, jež se zdá plné temných tajemství, ale také na hranice svých možností... Nakladatelská anotace.