Námluvy s kocourem - Metz, Melinda (Ikar, 2019)
Laskavý příběh o tom, že kočky někdy přesně vědí, co je pro lidi nejlepší. Ba dokonce mají dar najít toho pravého partnera pro život. Byť jejich lidem občas trochu trvá, než to pochopí... Jamie se potřebuje zbavit všeho, co jí připomíná minulost - smrt matky, nepovedené vztahy i vyčerpávající práci učitelky dějepisu. Stěhuje se do Los Angeles jen se svým kocourem Macem a odhodláním začít nový život. Bez mužů. Tedy alespoň prozatím. Jenže Mac je jiného názoru. Davidovu osamělost vycítí hned a snaží se na tohoto milého muže ze sousedství všemožně upozornit. Není to ale tak jednoduché. Mac musí zapojit veškerý důvtip a fantazii. Kolik kočičích kousků musí takhle provést, aby konečně pochopili to, co Mac ví už dávno - že ti dva patří k sobě?