Jezdecká akademie. - Brooke, Lauren (Klokan)
Lani se po Vánocích s radostí vrací do školy, ke koním a ke svým kamarádkám. Jako studená sprcha ji zasáhne, že rodiče ji chtějí přemístit na jinou školu, kde by se nerozptylovala od učení ježděním na koni. Jenže Lani si už život bez jízdárny nedokáže představit. Co teď? Musí rodičům stůj co stůj dokázat, že ona ke koním zkrátka patří.