Jezdecká akademie - Brooke, Lauren (Klokan)
Honey utíká ke koním, kde se jí aspoň chvílemi daří zapomenout na domácí trable. Má totiž vážně nemocného bratra, ale to před svými kamarádkami úzkostlivě tají. Proto žádné z nich nejde do hlavy, proč Honey věnuje tolik času a péče zraněnému poníkovi, který ani nepatří jí, ale nafoukané Patience. Jenže Honey si vůbec neví rady s tím, jak by se o své tajemství podělila...