Opravdové vítězství - Francková, Zuzana, 1951- (Akcent, 2016)
Bára a její kamarádka Gábina jsou přijaty na střední zemědělskou školu, obor agropodnikání, směr chov koní a jezdectví. Ze školy jsou nadšené. Seznamují se se spolužáky, kteří je zvou na různé večírky, ale obě často odmítají a soustřeďují se spíše na jezdectví. Účastní se různých soutěží a jednou vyhrává jedna, podruhé druhá. Bára se taky seznamuje s chlapcem Danem, který má rodinné problémy. Pomůže mu je vyřešit?